Dia 1

Ympäristöpalvelut Helmi

Eläinlääkintähuolto, elintarvike- ja terveysvalvonta ja ympäristönsuojelu.

Elintarvike- ja terveydensuojelulain vaatimia ilmoituksia voi nyt tehdä verkossa

Ympäristöterveydenhuollon sähköinen ilmoitusjärjestelmä ilppa on avattu valtakunnalliseen käyttöön. ilppa-palvelussa voi ilmoittaa useimpien elintarvike- ja terveydensuojelualan toimintojen ​aloittamisesta, olennaisesta muuttumisesta, lopettamisesta tai yrittäjän vaihtumisesta.

Ilmoituksia voivat tehdä esimerkiksi ravintolat, ruokakaupat, leipomot, torimyyjät, majoitusyritykset, päiväkodit ja uimahallit.

Koronatiedote

Koronaviruspandemian vuoksi Ympäristöpalvelut Helmen valvonnan ja eläinlääkintähuollon toimintoja on supistettu ajalla 18.3-31.8.2020. Supistustoimilla pyritään minimoimaan henkilökontakteja ja takaamaan epidemian mahdollisesti edetessä vähintään päivystystasoinen palvelu. Hyöty- ja pieneläinten eläinlääkäriapu pyritään antamaan riittävin suojatoimenpitein mahdollisimman normaalisti. Valvonnan henkilöstö on pääosin etätöissä ja tavoitettavissa toimistoilla erikseen sovittavina aikoina.

TIEDOTE, Koronavirus

Koronaviruspandemian vuoksi Ympäristöpalvelut Helmen valvonnan ja eläinlääkintähuollon toimintoja supistetaan toistaiseksi. Tällä pyritään minimoimaan kontakteja ja takaamaan vähintään päivystystasoinen palvelu epidemian edetessä. Pieneläinten aamuvastaanotot on peruttu toistaiseksi ja vain kiireelliset pieneläintapaukset hoidetaan. Hyötyeläinkäynnit hoidetaan toistaiseksi normaalisti. Valvonnassa hoidetaan vain välttämättömät ja kiireelliset asiat. Vientiin liittyvät asiakirjat ja tarkastukset hoidetaan mahdollisuuksien mukaan.

Tilaa aihepiirin RSS-syöte