Yhteystiedot

(pakettien lähetysosoite)
Haapaveden kaupungin Ympäristölaboratorio
Teknologiakylä, Teknotalo 1
86600 HAAPAVESI
Puh. 044 7591 685
ymplabra@haapavesi.fi  

Avoinna 

ma-to klo 7:15 - 15:00
pe klo 7:15 - 14:30

Näytteiden vastaanotto

ma-to klo 7:15-14:30
pe klo 7:15 - 14:00
Sovittaessa myös muina aikoina.

Tutkimuksiin liittyviä tarjouksia
voi tiedustella

Laboratorion johtaja
Seija Pikkarainen 
puh. 044 7591 478


Ympäristölaboratorion yhteystiedot

Hinnasto

Ympäristölaboratorio

Haapaveden kaupungin ympäristölaboratorio on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio tunnuksella T190. Akkreditoitu laboratorion laatujärjestelmä perustuu kansainväliseen standardiin SFS-EN ISO/IEC 17025. Ohessa voimassa oleva akkreditointitodistus.

Ympäristölaboratorio kuuluu organisaatiossa kaupungin yleishallinnon alaisuuteen ja on siten  Ympäristöpalvelut Helmestä riippumaton yksikkö.

Pätevyysalueenamme on veden kemiallinen ja mikrobiologinen testaus. Analysoimme myös eläin- ja ympäristöperäisiä salmonellanäytteitä, sekä teemme utaretulehdusdiagnostiikkaa ja sisäilmanlaadun mikrobiologisia määrityksiä.

Laboratoriomme on lisäksi EVIRA:n (Elintarviketurvallisuusvirasto) hyväksymä elintarvikelain ja terveydensuojelulain sekä salmonellavalvontaohjelman mukaisia tutkimuksia tekevä virallinen tutkimuslaitos.

Laatupolitiikka

Laboratoriomme laatupolitiikan päämääränä on ensisijaisesti varmistaa laboratoriotoiminnan luotettavuus. Päämäärän saavuttaminen edellyttää asetettujen laatutavoitteiden toteutumista, henkilökunnan asianmukaista koulutusta ja motivointia, sekä menetelmien ja laitteiden jatkuvaa kehittämistä.

 

Ympäristöpalvelut Helmi

HaapavesiOulainenPyhäntäSiikalatva